.

.

OutSpot 10ft bežični regulator USB kabel za punjenje kabela za PS3, tvrd i fleksibilna izrada za ultra dugotrajni vijek trajanja.

OutSpot 10ft bežični regulator USB kabel za punjenje kabela za PS3, tvrd i fleksibilna izrada za ultra dugotrajni vijek trajanja.

HRK 3.00
Iznos

【VAŠA SIGURNOST PRVI】 nudi višestruku zaštitu od pregrijavanja, prekomjernog napona, prekomjernog napona i kratkog spoja. 【Jednostavna instalacija】 Samo priključite i to je to. Nema gužve. Bez problema. 【Vrhunski prijenos podataka】 kabel neprimjetno prijenos podataka i/ili naboj na i između uređaja. 【Paket uključen】 2x kabel za kabel za punjenje bežičnog regulatora. 【Jamstvo zajamčeno】 Ako u budućnosti ispunite bilo kakve nevolje, slobodno nas kontaktirajte za najbolje rješenje, voljeli bismo pružiti pomoć što je moguće moguće. 【VAŠA SIGURNOST PRVI】 nudi višestruku zaštitu od pregrijavanja, prekomjernog napona, prekomjernog napona i kratkog spoja. 【Jednostavna instalacija】 Samo priključite i to je to. Nema gužve. Bez problema. 【Vrhunski prijenos podataka】 kabel neprimjetno prijenos podataka i/ili naboj na i između uređaja. 【Paket uključen】 2x kabel za kabel za punjenje bežičnog regulatora. 【Jamstvo zajamčeno】 Ako u budućnosti ispunite bilo kakve nevolje, slobodno nas kontaktirajte za najbolje rješenje, voljeli bismo pružiti pomoć što je moguće moguće. ☛Out Spot je brzo rastući dobavljač, koji su osnovali puno profesionalnih trendovskih kupaca. Usmjereni smo na trend i popularnost. Uvijek možete imati vjeru u naš ukus. Bolje od sada! Također imamo nekoliko modernih logističkih centara u CA i NY kako bismo ponudili bržu isporuku. Da bismo entuzijastima popularnosti pružili više mode, neprestano se trudimo inovirati! Podaci o proizvodu stavka bežičnog kontrolera USB kabel za punjenje kabela za PS3 დ [visoka kvaliteta] Instant Priključak i funkcionalnost kroz ovaj visokokvalitetni kabel. დ [Vrhunski prijenos podataka] Kabel je neprimjetno prenosio podatke i/ili punjenje na i između uređaja. დ [dugotrajna] žilava i fleksibilna izrada za ultra dugotrajni životni vijek. დ [Uključen paket] 2x kabel za kabel za punjenje bežičnog kontrolera დ Jamstvo zajamčeno Outpot je brzo rastući dobavljač, uvijek se usredotočujemo na našu korisničku službu, možete imati vjeru u našu iskrenost. Ako u budućnosti naiđete na bilo kakve nevolje, slobodno nas kontaktirajte za najbolje rješenje, voljeli bismo pružiti pomoć što je moguće moguće.

R

Najbolje prijedloge