.

.

Syzhiwujia vijčane ravne podloške 316 perilica od nehrđajućeg čelika za metričke vijke i vijke ravni vijak za glavu, veličina: 1pcs)

Syzhiwujia vijčane ravne podloške 316 perilica od nehrđajućeg čelika za metričke vijke i vijke ravni vijak za glavu, veličina: 1pcs)

HRK 77.02
Iznos

Vijci mogu zadovoljiti vaše višestruke potrebe. Napravljeni od materijala s visokim specifikacijama, snažni, izdržljivi i otporni na. To može učinkovito pomoći u popravljanju i zapečaćenju, raspršivanju sila, osiguravanju stabilne površine sile i savršeno uklopiti površinu. Visoka proizvodna tehnologija i stabilna obrada, pa proizvode proizvode koji udovoljavaju proizvodnim standardima i specifikacijama. Široko se koristi u različitim poljima kao što su uradi sam, održavanje proizvoda, industrija itd. Vijci mogu zadovoljiti vaše višestruke potrebe. Napravljeni od materijala s visokim specifikacijama, snažni, izdržljivi i otporni na. To može učinkovito pomoći u popravljanju i zapečaćenju, raspršivanju sila, osiguravanju stabilne površine sile i savršeno uklopiti površinu. Visoka proizvodna tehnologija i stabilna obrada, pa proizvode proizvode koji udovoljavaju proizvodnim standardima i specifikacijama. Široko se koristi u različitim poljima kao što su uradi sam, održavanje proizvoda, industrija itd. Naši će vijci trajati duže od ostalog hardvera na tržištu za upotrebu na pristaništu slane vode.Specifics : DIY Opskrba : Electrical Note : 1 : Zbog razlike između zaslona i svjetlosti , mogu postojati neznatne razlike u boji. Izrada to traje duže za vas.

R

Najbolje prijedloge