.

.

Privjesak za privjesak za ključeve, Futrola za štapić s kopčom na rukavu, Futrola za balzam za usne ili tragač za ruževe.

Privjesak za privjesak za ključeve, Futrola za štapić s kopčom na rukavu, Futrola za balzam za usne ili tragač za ruževe.

HRK 3.33
Iznos

Lijep dodatak vašem ružu : ova Futrola za ruž izrađena je od rastezljivog neoprena i metalnog prstena koji se može koristiti za različite veličine štapića. Kompaktna veličina (držač štapića : 3,7 do 1,5 inča, promjer metalnog prstena : 1,1 inča), jednostavno nošenje i skladištenje, vanjski ovjes, jednostavan pristup i uporaba. Široka primjena : pogodno za kozmetiku male veličine (balzam za usne, ruž za usne, sjajilo za usne, mini parfem, krema za sunčanje, tonik, sredstvo za uklanjanje šminke itd.), također pogodno za putne dodatke kao što su upaljači, noževi za alate. Prikladno za nošenje : Može izdržati opterećenje od 10 kg, lako se rastavlja i instalira, lako se objesi, pogodno za metalnu kuku ruksaka, ručku torbice, metalnu kopču putne torbe, otvor s patentnim zatvaračem spojke itd. Ideja za poklon : svatko treba neke slatke i praktične predmete, s ovim šarenim držačima za ruževe možete poslati članovima svoje obitelji, rodbini, susjedima, suradnicima, prijateljima, sestrama, kćerima i tako dalje kao topli poklon. Kupujte s povjerenjem : Kupac se zalaže za pružanje kvalitetnih proizvoda i brižnih usluga kupcima. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom korištenja naših proizvoda, javite nam putem e-pošte. Praktičnije : nema više kopanja po torbici ili džepovima u potrazi za balzamom za usne ili ružem, pričvršćivanjem na torbe, privjesak za ključeve, novčanik, ruksak i vezicu, lako je odmah pronaći ruž, a također nije lako izgubiti balzam za usne, unesite više udobnosti u svoj život. Izvrsni pokloni : prekrasne svijetle boje, sofisticirane i elegantne, prikladne kao slatki pokloni vašoj majci, supruzi, sestrama, prijateljima, djevojci, kolegama i još mnogo toga. Specifikacija : Količina : 1 kom materijal : neopren boja : kao što je prikazano na fotografijama veličina : približno 9,6 * 3,8 cm / 3,7 * 1,5 inča paket uključuje : 1 * kopče za štapić Napomena : pri ručnom mjerenju napravite male pogreške u veličini. Boje se mogu malo razlikovati zbog različitih postavki zaslona. Pažljivo pročitajte veličinu i provjerite je li prikladna za vaše balzame za usne ili ruž za usne prije kupnje.

R

Najbolje prijedloge