.

.

Pretvarač adaptera N64 u HDMI za retro igraća konzola N64 / SNES / SFC / NGC.Pretvorite signal od 964 / Pack / Pack / Pack U sve Pack.

Pretvarač adaptera N64 u HDMI za retro igraća konzola N64 / SNES / SFC / NGC.Pretvorite signal od 964 / Pack / Pack / Pack U sve Pack.

HRK 3.33
Iznos

1-inčni adapter. 1-inčni kabel. 1nd upute. 【Kompatibilnost sa N64 / NGC / SNES / SFC】Ovaj adapter HDMI N64 dizajniran za retro igraću konzolu nintendo 64 / Game Cube / SNES / SFC. 【Pogodan za sve Smart TV s HDMI priključak】Ovaj konverter N64 HDMI dobro radi za poboljšanje kvalitete signala N64. Pretvorite analogni RGB signala od N64 / NGC / SNES / SFC u digitalne signale HDMI od modernih Smart HDTV / Monitora / projektora. Podrška za način rada 4 : 3 ili 16 : 9 na strani adaptera 964 nalazi se prekidač koji vam omogućuje zumiranje na 4 : 3 i 16 : 9, što može dobro funkcionirati za razne igre. Način 4 : 3 bliži je ljestvici za koju je izvorno dizajniran. Plug-in i game plug-in je jednostavan za korištenje. Jednostavno ga priključite na видеоконсоли Nintendo N64 / SNES / SFC / NGC, a zatim priključite na tv-u s HDMI priključak i počnite igrati Nintendo u smart TV. Nema manipulacije s bilo kojim postavkama.Kompaktan je i jednostavan za nošenje ako sa sobom ponesete US 64.(Kabel AB nije uključen). Kupite bez problema s kupcima pružamo prijateljsku korisničku uslugu u roku od 12 mjeseci, kontaktirajte nas izravno za informacije o jamstvu za naš Adapter za kupnju. Potrudit ćemo se da vam obećamo ugodno iskustvo kupovine. Dobrodošli da podijelite svoje osjećaje s nama. Ste koristili AV-kabel za igranje igara N64 / SFC / SNES / Game cube ili želite poboljšati grafiku na svom HD televizoru? Uz pomoć našeg pretvarača, ne samo da možete stabilno prenositi signal s igraće konzole na televizor ili monitor putem korisničkog sučelja, već i postići bolji učinak prikaza i zasićenja. Paket uključuje : . (Napomena : zamjenski kabel nije uključen).

R

Najbolje prijedloge