.

Abaodam ab remens viseći trake za muškarce Žene u trbušnom mišiću izgradnja mišića i trening za obuku jezgre podržavaju treninge podstavljene

HRK 1.33
Iznos

AB Sling : Konzonski pojas trbuha ima dobru elastičnost i jednostavan je za upotrebu s vježbanjem u treningu joge kako bi se postigla bolja plastičnost. AB Sling : Kroz trening otpora, svaki dio pokreta ima otpor, koji potiče rast mišića i poboljšava napetost mišića u rukama, nogama, gležnjevima, leđima i stražnjici bez potrebe za skupim članovima fitnesa ili sportskom opremom. AB Sling : Pogodno za dnevnu sobu, spavaću sobu, teretanu, ured, balkon itd. AB Sling : povlačenje i sit-up koji su povoljno obješeni na vratima, popis prakse može se nastaviti. AB Sling : Držite ruke i tijelo stabilnim, osigurajte savršen oblik vježbom visećih nogu. Odgovara svim standardnim barovima, bračnim barovima, barovima, kućnim sustavima teretane ili bilo kojim drugim barovima. AB Sling : Konzonski pojas trbuha ima dobru elastičnost i jednostavan je za upotrebu s vježbanjem u treningu joge kako bi se postigla bolja plastičnost. AB Sling : Kroz trening otpora, svaki dio pokreta ima otpor, koji potiče rast mišića i poboljšava napetost mišića u rukama, nogama, gležnjevima, leđima i stražnjici bez potrebe za skupim članovima fitnesa ili sportskom opremom. AB Sling : Pogodno za dnevnu sobu, spavaću sobu, teretanu, ured, balkon itd. AB Sling : povlačenje i sit-up koji su povoljno obješeni na vratima, popis prakse može se nastaviti. AB Sling : Držite ruke i tijelo stabilnim, osigurajte savršen oblik vježbom visećih nogu. Odgovara svim standardnim barovima, bračnim barovima, barovima, kućnim sustavima teretane ili bilo kojim drugim barovima. Značajke- boja : crna.- Veličina : 59 x 19 x 1 cm.- Materijal : Metalna krpa Oxford. Paket koji uključuje 1 par abdominalnih konzolnih pojasa.

R

Najbolje prijedloge