.

.

2pcs prazan zidni natpis, viseće zastave od pamuka i lana, dekor zidnih natpisa za spavaću sobu, vrtić i igraonicu. (bež)

2pcs prazan zidni natpis, viseće zastave od pamuka i lana, dekor zidnih natpisa za spavaću sobu, vrtić i igraonicu. (bež)

HRK 23.98
Iznos

Veličina natpisa : 11,82"15,75". Ušice od nikla promjera 0,55 inča za jednostavno vješanje na klinove. Zidni transparent ručno je izrađen od luksuzne tkanine na bazi poliestera i dolazi s poniklanim ušicama za jednostavno vješanje. Izdržljiv i izdržljiv, lagan i mekan na dodir koji se može nanositi dulje vrijeme. Mini prazan banner izvrstan je za izradu vlastitih ruku : ne samo crteža, natpisa, nestandardnih dizajna. također slikanje, sitotisak, boja u spreju, vruće ljepilo i nanošenje uzoraka za prijenos topline kako biste stvorili vlastitu jedinstvenu zastavu kao najbolji poklon svojoj obitelji i prijateljima. Promišljeni poklon : ovo je izvrstan poklon za bebu, djecu, obitelj, prijatelje. Savršeno za dječji tuš, rođendanske poklone, Božić, Novu godinu, poklon za domaćinstvo. Ova zidna zastava promišljen je poklon za vaše prijatelje i obitelj koji vole kolekciju zidnih zaslona. Uradi sam dizajn : banner Bucket pogodan je za ispis prijenosa topline, na njemu se mogu ispisati različiti tematski uzorci ili ga možete izravno napisati i obojiti kako biste prikazali vlastite ideje; Napomena : banner je jednostran, kada se uzorak nanese, boja će procuriti na stražnju stranu. Napravite vlastiti zidni transparent : prazne zastave pružaju veliki prostor za dizajn vlastitim rukama, široko se primjenjuju u ukrasu Dana zahvalnosti, rođendanskoj zabavi, tuširanju djeteta, ljetnom kampiranju, maturalnoj zabavi, školskim društvenim događanjima ili drugim festivalima, stvaraju radosnu atmosferu.

R

Najbolje prijedloge