.

.

Neewer adapter za mic stalk, set adaptera za mic od 8 pcs, 5/8 ”žensko do 3/8” muško, 3/8 ”žensko do 5/8” mužjak, 5/8 ”žensko do 1/4”

Neewer adapter za mic stalk, set adaptera za mic od 8 pcs, 5/8 ”žensko do 3/8” muško, 3/8 ”žensko do 5/8” mužjak, 5/8 ”žensko do 1/4”

HRK 18.96
Iznos

【Jednostavno montiranje s više adaptera】 Imajte mikrofon koji vam ne odgovara držaču mikrofona? Ovaj set uključuje 4 vrste adaptera : 3/8 ”mužjak do 5/8” žensko, 5/8 ”mužjak do 3/8” žensko, 1/4 “mužjak do 5/8” žensko i 5/8 ”mužjak do 1/4 ”ženski adapteri. Jednostavno pronađite jedan koji odgovara vašem mikrofonu. 【Sigurno spojite svoj uređaj】 izrađen od aluminijske legure s mat crnim završetkom, ovaj set za adapter vijaka je jednostavno rješenje za sigurno povezivanje svjetla ili mikrofona na vašu ruku/nosač. Svi uključeni vijak adapteri su izdržljivi, čvrsti i neće hrđati. 【Ne-klizni bočni dizajn】 Svaki adapter vijaka dizajniran je s vanjskim knurlingom kako bi pružio ruke ili prste bolje prianjanje na adapteru. Navoj je dubok i bez bure, osiguravajući sigurno i čvrsto uklopiti se s uređajem i stajališta. 【Prorezani bazni komad】 5/8 "mužjak do 3/8" ženski adapter i 5/8 "mužjak do 1/4" ženski adapter imaju utor u podnožju adaptera kako biste mogli lako instalirati ili ukloniti adapter s odvijačem ravne glave. Osim toga, svi su adapteri lagani i jednostavni za nošenje. 【Široka kompatibilnost】 Komplet za adapter vijaka kompatibilan je s većinom MIC stalka, mikro -isječka, stalcima za kameru, stalcima za snimanje i ostalim dodacima s kompatibilnim navojem. Odmah odaberite kompatibilni adapter, pričvrstite u ruku mikrofona i spojite mikrofon za držanje mikrofona.

R

Najbolje prijedloge