.

SDGH proširivi kade za kade spavanje kade kade kadi organ za nosač knjiga vinski telefonski stol držač za dno kade kade polica ladice

HRK 589.60
Iznos

Čitanje ili gledanje filma s čašom vina, uživajte u luksuznom, opuštajućoj kupelji.bathtub stalke koji se mogu koristiti za postavljanje gela za tuširanje, ručnike i druge. Sadrži knjigu ili držač tableta, utora za vinsko čaše, ladice za držanje svijeća, sve su značajke dobro osmišljene za pružanje maksimalne praktičnosti. Uživajte u vremenu tuširanja kao opuštajuće spa iskustvo, sjednite i opustite se uz svoju omiljenu čašu vina i gledajte film. Odličan poklon za članove obitelji ili prijatelja, djevojku, dečka, na Valentinovo, Dan mjeseca, Dan zahvalnosti, Božić, rođendani. Okvir kade može se produžiti i ugovoriti otprilike 55-78 cm (31,6-30,7in), može ispuniti gotovo sve veličine i stilove kade. Čitanje ili gledanje filma s čašom vina, uživajte u luksuznom, opuštajućoj kupki.bathtub stalak koji se mogu koristiti za postavljanje gela za tuširanje, ručnike i ostale .postavite knjigu ili držač tableta, utora za vinsko čaše, pladnjeve za svijeće, sve to Značajke su dobro osmišljene za pružanje maksimalne praktičnosti. Oduševite vrijeme za tuširanje kao opuštajuće spa iskustvo, sjednite i opustite se uz svoju omiljenu čašu vina i gledajte film. Veliki poklon za članove obitelji ili prijatelja, djevojke, dečka, na Valentinovo , Dan mjeseca, Dan zahvalnosti, Božić, rođendan. Okvir kade može se produžiti i ugovoriti otprilike 55-78cm (31.6-30.7in), može se sastati s gotovo svim veličinama i stilovima kade. Proizvod u vlažnom okruženju duže vrijeme, ili natapaj u vodi. Popis packagea : 1 * Kade kade kade : Boje mogu biti različite zbog različitog prikaza monitora. Mjedno mjerenje može uzrokovati neznatno razliku u veličini. Paket uključuje glavni proizvod, A slike drugih proizvoda namijenjene su samo za prikaz.

R

Najbolje prijedloge