.

Rubbermaid ostava Organizacija police i kante za kantu

HRK 3.33
Iznos

Bin klizač i odvaja od staze radi jednostavnog pristupa. Izvrsno za male predmete poput začina, gume, slatkiša, hladnih paketa za pomoć sve što se gubi u ormaru. Jednostavna instalacija djeluje s policama od drva i žica, vijci nisu uključeni. Maksimizirajte prostor za odlaganje u kuhinji, garaži, RV -u, pa čak i kupaonicama. Stvarne dimenzije kante su 9 "duge 3-1/4" široke 2 "duboke. U ormaru. Jednostavna instalacija funkcionira s policama od drva i žica, vijci nisu uključeni. Maksimizirajte svoj prostor za odlaganje u vašoj kuhinji, garaži, RV-u, pa čak i kupaonicama. Stvarne dimenzije kante su 9 "dugačke 3-1/4" široke 2 do 2 "Duboko. Rubbermaid ostava Organizacija polica i kanta. Nikada više nikada ne zamjerite sol i papra s ovom zgodnom stazom i kantom. Održavanje kuhinje u radnom stanju dovoljno je teško, ali nikad više ne gubite trag tih malih predmeta uz pomoć ove kante za kliznu policu.

R

Najbolje prijedloge